DAXOROL BETONKONTAKT

Urë e qëndrueshme pa lëndë tretëse

I gatshëm për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme. Përdoret për paratrajtim të betoneve të rrafshëta, të gurrëzve si dhe të siperfaqeve tjera me pore.

Mundëson reduktimin e kapacitetit thithës të suvave sipërfaqësore dhe njëkohësisht rrit qëndrueshmërinë e suvasë. Përdoret me roler, furçë dhe me spërkatje. Përzierja me materiale të tjera nuk është e lejuar.

                                                                                   

Të dhëna teknike 

 

Joomlarulit.com