BAUKLEBER DX-15

Ngjitës pluhur

Llaç ngjitës univerzal hidraulik për të gjitha punët ndërtimore. Ngjitës i grupit P-III DIN 18550.

Shërben për renovim të sipërfaqeve të dëmtuara, për riparim të sipërfaqeve të vrazhdëta prej betoni, si dhe të plasaritjeve e të pjesëve të dëmtuara në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme. Është rezistues ndaj lagështisë. Përzierja me materiale të tjera nuk është e lejuar. Ngjyra: e bardhë dhe gri.

                                                                                   

Të dhëna teknike 

 

Joomlarulit.com