Për ne

DAXOROL është prodhues lider në prodhimin e materialeve ndërtimore si llaçe, ngjyra, abribe si dhe ngjitëse univerzale për finalizimin e objekteve të juaja.

Për më tepër se 50 vite DAXOROL ka pasur vetëm një mision: Ngjyra dhe llaçe për të gjithë. Kjo është filozofia jonë duke shtuar asortimanin tonë në vazhdimësi.

DAXOROL qëndron në kontakt me arkitekt, punëkryerës, kompani ndërtimore duke shkëmbyer ide për produkte cilësore dhe shërbim në nivel.

Rrjeti i depove DAXOROL është i shtrirë në të gjithë teritorin e R. së Maqedonisë si dhe jashtë saj.

Produktet më të stofistikuara dhe me cilësi të lartë janë rezultat i përditësimit të kohëpaskohshëm të teknologjive të reja dhe aplikimi i standardeve të larta për kualitet.

Përvoja disadekadëshe në sferën e prodhimit në Gjermani jep garancë për siguri dhe kualitet.

Motoja jonë është:

Zgjidhja juaj...  

Prodhimet tona!

         Partnerët

 
Joomlarulit.com