DAXOGRUND DX-10

Llaç makinash - gëlqere - çiment

Llaç i thatë mineral sipas DIN 18557, i përgjigjet grupit të laçeve P-II sipas DIN 18550. Përdoret me makinë dhe me dorë në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.

Daxogrund DX-10 mund të përdoret si bazë shumështresore dhe si mbushës mbi beton, mure të të gjitha llojeve, mure fasadash dhe bodrumesh, hapësira me lagështi etj. Sipërfaqet e betoneve të rrafshëta paraprakisht doemos të lyhen me Daxorol Pulverkleber. Përzierja me materiale të tjera nuk është e lejuar. Ngjyra: e bardhë dhe gri.

                                                        A-Test

Të dhëna teknike 

Joomlarulit.com