PULVERKLEBER DX-5

Ngjitës për pllaka izoluese

Llaç ngjitës hidraulik. Shërben për ngjitjen e pllakave të stiroporit, tervollit dhe rrjetës së armuar suvatuese.

Për riparim të sipërfaqeve të vrazhdëta prej betoni, plasaritjeve dhe pjesëve të dëmtuara të sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme. Është rezistues ndaj lagështisë. Përzierja me materiale të tjera nuk është e lejuar. Ngjyra: e bardhë dhe gri.

                                                                                    

Të dhëna teknike 

 

Joomlarulit.com