SUPERFINISH DX-250

Glet masë

Masë hidraulike, përforcues, i armuar me fije për brenda dhe jashtë.

Është një masë rrafshuese e thatë e grupit PII sipas DIN18550 me dëbim të ujit. Shërben për rrafshimin e sipërfaqeve jo të rrafshëta ose të vrazhda të sipërfaqeve të murit, për përmirësimin e sipërfaqeve të dëmtuara të betonit, çelik-betonit dhe të sipërfaqeve të suvatuara, për mbushjen e vrimave dhe çarjeve gjatë renovimit të fasadave. Ngjyra: e bardhë

                                                                                   

Të dhëna teknike 

 

Joomlarulit.com